50ml tequili
40ml likieru triple sec cointreau
sok z całej cytryny
1 szklanka pokrojonego arbuza bez pestek
garść kostek lodu
Wszystkie składniki zmiksowałam i przelałam do dużego kieliszka, którego rant obtoczyłam w soli uprzednio maczając go w wodzie. Doskonała.
mmm wyglada pysznie....mam jeszcze pytanko odnoscie sernika smiertelnie czekoladowego,wiem,ze pieklas go juz jakis czas temu,ale czy pamietasz jaki rozmiar tortownicy uzylas?pozdrawiam serdecznie!
OdpowiedzUsuńhmm... taka tradycyjna tortownica 24-25 cm :)
Usuńdziekuje za odpowiedz,taka mam w domu,wiec jutro zabieram sie za to czekoladowe cudo,pozdrowienia!
UsuńNa upalne lato- napój idealny ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Zapraszam do mnie: http://karolinakuchmaci.blogspot.com/
❤